Wandel

Wandelen kun je als sport zien maar ook als vrijetijdsbesteding. Op onze voetjes moeten we zuinig zijn. Een goed passende schoen is daarom van essentieel belang. Wij werken overwegend met de merken Lowa en Grisport. Wilt u een traditionele wandelschoen of lichtere wandelschoenen met een soepelere afwikkeling dan hebben wij  in beide segmenten keuze. We hebben schoenen die waterdicht en ademend zijn maar ook voor mensen die transpierende voeten hebben kunnen we u schoenen bieden met een leren voering. Kies je voor de perfecte schoen moet je er ook rekening mee houden dat je een wandelsok kiest die prettig aan je voet zit. Wij hebben vooral van Falke naadloze kousen. Dit zorgt er voor dat je in de voorvoet geen irritante naad hebt zitten waardoor je evt. irritatie krijgt. Voor de perfecte wandel ervaring bent u bij ons aan het goede adres. De hipe van Nordic Walking is voorbij maar er zijn nog steeds mensen die deze sport beoefenen. Dit is enorm goed voor je lichaam want je beweegt je gehele lichaam. Van Leki hebben we Nordic Walking stokken en accesoires in huis. Wil je dan nog een heuptas voor de drinkfles of een Deuter wandelrugzak dan ben je bij ons ook op het perfecte adres. Om in de tak van sport een opmerking te maken “Wandel bij ons vrijblijvend binnen”.  Ten aanzien van veiligheid hebben wij ook de nodige reflecterende hesjes en/of lampjes voor u in de aanbieding.

Hardlopen

Hardlopen is de grootste individuele sport die je kunt beoefenen wanneer het jou uitkomt. Uiteraard zijn er hardlopers die bij de atletiek vereniging sporten maar wij weten dat er ook vele sporters zijn die zijn/haar eigen planning er op nahouden. Wij zeggen wel eens bezuinig nooit op je hardloopschoenen. Je land met een veelvoud van 3-4 keer je eigen gewicht op je voetgewrichten. De perfecte schoen is dan ook de basis van veel hardloopgenot. Beter een kledingsetje wat een paar jaar oud is dan een schoen die eigenlijk versleten is. Zoals eerder in onze specialisme loopanalyse omschreven kunnen wij met een loopanalyse enorm bijdragen aan uw hardloopplezier. Maak svp wel een afspraak en breng je oude schoenen mee. Wij krijgen dan dikwijls de opmerking maar die zijn versleten en ik heb ze al zo lang maar dat is nu juist wat ons zo veel informatie geeft bij de advisering naar een nieuwe schoen. Aan de hand van het slijtpatroon van uw oude schoen zien wij heel veel. Dus niet vergeten. Wij werken met de hardloopmerken Asics, Saucony en Nike. Binnen deze merken kunt u altijd slagen met een perfecte schoen die bij u past. Voor hardloopkleding kunt u ook bij ons terecht. We hebben veelal basis running broeken maar we hebben moderne bovenkleding waarin u ook nog mooi kunt zijn. Voor dames die hardlopen hebben we ook de perfecte sport BH in huis. De ondersteuning van de borsten bij het sporten voorkomt striaeproblemen in de toekomst. De sport BH is vaak een onderschat item. We begrijpen dat de dame hierin graag door een dame geholpen wordt. Op dinsdag, woensdag en donderdag is veelal een dame aanwezig om u hierin bij te staan. Ten aanzien van veiligheid hebben wij ook de nodige reflecterende hesjes en/of lampjes voor u in de aanbieding.

“Bedrukken van logo’s van de club op de sportbroeken en het logo van de club meeweven in de sportkousen wij kunnen het voor je verzorgen.”