Volleybal

In ons verzorgingsgebied wordt veel gevolleybald. Belangrijk is dat u de perfecte schoenen en kniebeschermers aanschaft. Voor de schoenen werken we overwegend met Mizuno en Asics. Dit zijn de 2 toon aangevende merken binnen deze sport. Als volleyballer moet je er rekening mee houden dat je goede indoor schoenen draagt. Geen buitenschoenen met foute zolen want dat is niet bevorderlijk voor uw enkels en knieƫn. Kniebeschermers zijn ook belangrijk. Deze hebben we van verschillende merken zoals Mc David en Mizuno. Dus als je voorbereid wilt gaan volleyballen kom je naar Fairsports.

Korfbal

In onze regio wordt veel gekorfbald. In Best kennen we een gemixte vereniging en de overige plaatsen met enkel dames. Het korfbalseizoen kent een buiten en binnen seizoen. Bij korfbal komt het helaas nogal eens voor dat er enkelblessures ontstaan doordat er per ongeluk op de voet van een mede of tegenspeler gestaan wordt. Daarom willen de meeste mensen een halfhoog model korfbalschoen. De merken Asics en Mizuno zijn daar zeer sterk in. Dit zijn de 2 toon aangevende merken binnen deze sport. Dus als je voorbereid wilt korfballen kom je naar Fairsports.

“Bedrukken van logo’s van de club op de sportbroeken en het logo van de club meeweven in de sportkousen wij kunnen het voor je verzorgen.”